zondag 6 maart 2016

Gijzen Edelsmeden sponsort VLA

Hier bij Gijzen & Gijzen houden we van mooie dingen. Niet alleen van mooie sieraden, maar bijvoorbeeld ook van mooie auto's. Zoals deze Donkervoort DB10, die we gisteren tegenkwamen in het centrum van Almere:


Achter deze auto bleek een heel verhaal schuil te gaan. Op 31 maart rijdt deze namelijk mee in de Business Challenge 2016 om geld op te halen voor VoedselLoket Almere (VLA). Het VLA is een stichting die mensen helpt die in tijdelijke financiƫle nood verkeren en daardoor niet kunnen voorzien in hun basisbehoeften. De stichting biedt deze mensen de gelegenheid om voedsel, basis supermarktartikelen, kleding en speelgoed te kopen. In samenwerking met professionele hulpverleners wordt bovendien een financieel hersteltraject opgstart, om deze mensen te ondersteunen zo snel mogelijk weer financieel op eigen benen te kunnen staan.Een mooi doel, vinden wij. Het was dan ook niet echt moeilijk om ons over te halen tot een donatie. In ruil daarvoor mochten wij onze naam op de Donkervoort schrijven:

Go team DonkerVLAvoort!

Eenmaal thuis zat de Donkervoort nog steeds in ons hoofd en tja, van daaruit is het altijd maar een kleine stap naar het zilver!Geen opmerkingen:

Een reactie posten